تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 512
بازدید دیروز : 119650
بازدید هفته : 333310
بازدید ماه : 655591
بازدید کل : 11047346
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : یک شنبه 22 / 6 / 1399

طریقه خواندن نماز توبه

همه انسان ها جایزالخطا هستند و مرتکب گناهانی میشوند که برای آنها پشیمانی به همراه دارد. گاه فکر می کنیم که گناهان ما قابل بخشایش نیست، در حالیکه اگر واقعا از گناهی پشیمان شده و از صمیم قلب در درگاه خداوند دعا کرده و طلب بخشش کنیم، به طور حتم خداوند گناه ما را می بخشد. به همین دلیل برای بخشیدن گناهان باید استغفار کرده و نماز توبه بخوانیم.
نماز توبه

آموزش خواندن نماز توبه:

ابتدا غسل کنید.
سپس دو تا نماز دو رکعتی بخوانید (مانند نماز صبح )، با این تفاوت که در هر رکعت بعد از حمد سه مرتبه سوره­ ی توحید، یک مرتبه سوره­ ی فلق و یک مرتبه سوره­ ی ناس بخواند. بعد از تمام شدنِ نماز، هفتاد بار استغفار کرده و بعد بگویید:«لا حَولَ وَ لا قُوَّهَ إلّا بِالله العَلِیِّ العَظیمِ» سپس بگویید:
«یا عَزیزُ یا غَفّارُ إغفِر لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُـوبَ جَمیعِ المؤمِنینَ وَ المُؤمِناتِ فَإنَّهُ لا یَغفِرُ الذُّنوبَ إلّا أنتَ»
ای خدای عزیز و ای خدایی که بسیار آمرزنده هستی! گناهان من و گناهان همه­ ی مردان و زنان مؤمن را بیامرز، چرا که کسی جز تو آمرزنده­ ی گناهان نیست»
 
نماز توبه
توجه: برخی از دوستان سؤال می کنند که شاید این نماز، به صورت یک نماز چهار رکعتی باشد. در جواب به ابن اشکال می گوییم:
1:اصل در تمام نمازهای مستحبی این است که دو رکعتی باشند. در غیر این صورت باید دلیل خاص روایی برای آن داشته باشیم. و حال آن که در رابطه با این نماز، هیچ دلیل خاصی وجود ندارد.
2:به عنوان نمونه، حضرت آیت الله بهجت به عنوان یک فقیه، این نماز را به صورت دو نماز، دو رکعتی می خواندند.
آموزش نماز توبه
 

نماز توبه از چه کسی روایت شده است؟

روایت شده که روز یکشنبه ای از ماه ذی القعده، پیامبر - صلی اللّه علیه وآله وسلّم - بیرون آمد و رو به یارانش فرمود:«مردم! کدامین یک از شما خواستار توبه است»؟ همگان گفتند:«ای پیامبر خدا! همه خواستار توبه ایم».
پیامبر آداب نماز توبه را گفت و سپس فرمود:«هیچ مسلمانی نیست که این نماز را بگزارد، جز اینکه از آسمان بدو ندا شود:ای بنده ی خدا! توبه ی تو پذیرفته شد و گناهان تو بخشوده؛ اینک کار خویش از نو آغاز کن. فرشته ای نیز از فرود عرش بدو می گوید:ای بنده ی خدا! خوشا به حالت، مبارک باد بر تو و بر خاندان و خانواده ی تو.
دیگری بدو ندا می دهد:ای بنده ی خدا! باک مدار که خصمان و مدّعیان خود در قیامت را، خرسند ساختی. دیگری ندا می دهد:ای بنده ی خدا! با ایمان بمیری، دین از تو دور مباد و قبرت گسترده باد و نورانی. دیگری می گوید:ای بنده ی خدا! پدر و مادر از تو خرسندند، گناهان آنها و گناهان تو و گناهان خاندان تو بخشوده است و روزی تو در دنیا و آخرت گسترده است و جبرئیل بدو ندا می دهد:دل خوش دار من همراه با فرشته ی مرگ (ملک الموت) نزد تو خواهم آمد و بدو فرمان خواهم داد با تو مهربان باشد؛ تا مرگ، تو را هیچ نیازارد و روح از جسمت به آرامی و خوشی بیرون رود».
گفتند:«ای رسول خدا! اگر کسی این اعمال را در زمان دیگری به جای آرد چه»؟ فرمود:«همان پاداش و خواص را دارد». و در پایان افزود:«اینها را جبرئیل در شب معراج به من آموخت». (یرزا جواد، ملکی تبریزی، رساله لقاء الله، ص81)
خواندن نماز توبه
 

خواندن نماز بخشش و آمرزش:

نماز استغفار در مفاتیح ذکر نشده است اما در کتاب های معتبر دیگر به دو صورت نماز عفو و نماز استغفار سفارش شده است.
دو رکعت است که در هر رکعت سوره «حمد» و یک مرتبه «إِنّٰا أَنْزَلْنٰاهُ» خوانده می شود و بعد از قرائت «حمد» و سوره، پانزده مرتبه «رَبِّ عَفْوَکَ عَفْوَکَ» و در رکوع ده مرتبه گفته می شود و آن را مانند «نماز جعفر» تمام می کند.
نماز استغفار همانند نماز عفو است، جز آن که به جای «رَبِّ عَفْوَکَ» باید «أَسْتَغْفِرُ اللّٰه» گفته شود و این نماز برای فراوانی روزی سودمند است، ان شاء الله تعالی.(مکارم الأخلاق، ص 328،)

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: داروخانه معنوی
برچسب‌ها: داروخانه معنوی
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی